Våra tjänster


Alvikens har sedan starten 2005 fokuserat på att hjälpa privatpersoner, företag, organisationer och bostadsrättsföreningar med reparations- och ombyggnadsprojekt med totalansvar.


Beroende på våra kunders behov har vi hjälpt till med allt från inledande konsultation och arkitekttjänster till rena byggentreprenader där vi samordnat alla hantverkskategorier för kundens trygghet och bekvämlighet.


Vi har för tydlighets skull delat upp våra tjänster i bygg- och konsulttjänster, men blir du kund hos oss så hjälper vi dig med det du behöver, och eftersom vi samarbetar med allt från arkitekter och ingenjörer till brand- och ljudkonsulter så har du möjligheten att hålla ihop ditt projekt utan att lägga tid på att själv samordna de olika delarna. Du kan istället roa dig med de kreativa delarna som att bestämma hur det ska se ut och vilka material du vill ha.

Byggtjänster


Att leda och genomföra byggprojekt kräver erfarenhet och kunnande samt en god social förmåga. Att kunna förklara och berätta så att alla i byggteamet vet vad som skall göras, och i vilken ordning, är avgörande för att slutresultatet skall bli optimalt!


Eftersom alla byggprojekt är multidisciplinära så sätts rätt byggteam ihop för just ditt projekt, med alla de erforderliga hantverkarna som krävs. Vi ser till och bygger det team som är rätt för ditt byggprojekt.


Vi samarbetar dessutom med med kunniga specialister inom de specialområden som dott projekt kan komma att innefatta, eftersom vi inte lämnar någor år slumpen.


De underentreprenörer vi jobbar med har vi  lång erfarenhet av och det gör att vi vet att allt blir gjort enligt era önskemål och enligt gällande lagar, förordningar och praxis!


Vi handplockar helt enkelt de hantverkare ert projekt behöver och ser till att de alla jobbar mot samma mål!


 • Bygg- och renoveringstjänster
 • Måleriarbeten
 • VVS-installationer
 • EL-installationer
 • Mark- och dräneringsarbeten
 • Fasad- och takarbeten


Konsulttjänster


Allt du behöver från idé till byggstart, på ett och samma ställe.

 Oavsett  var i byggprocessen du befinner dig hjälper vi dig alltid i mål!


Många påbörjar sina byggprojekt lite för tidigt och ofta är det svårt att veta hur det man vill åstadkomma skall genomföras i praktiken, vilket är helt naturligt om man inte har detta som sitt yrke.


Att då ta hjälp av en expert som har gjort allt många gånger om, även misstagen som är oundvikliga - vi är trots allt bara människor - säkerställer att projektet i slutänden blir som man ville ha det, utan kostnaders som skenar iväg eller ändlösa diskussioner mellan beställare och hantverkare där ingen verkar riktigt veta.


VI står för helhet och kontinuitet i projektet och bidrar med:


 • Behovsanalys/projektering/arkitekt
 • Planering
 • Upphandling/Offert
 • Projektledning
 • Besiktning/kontrollplan
 • Ekonomi/Juridik


EXEMPEL PÅ VÅRT ARBETE

_06A0859-Redigera
_06A0886
_06A6552_3
_06A6602_3

Projektering och byggledning för Brf i stockholm


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan. Ett stycke kan vara tillräckligt för att presentera ditt projekt. Om det blir för långt kan du dela upp texten i flera stycken. En lång text är perfekt för att förklara vad som är unikt med din hemsida.


Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.

Ombyggnad av källarlokaler


Många gånger har bostadsrätter lokaler i källaren som stått tomma efter det att verksamheter har upphört. I den här föreningen var det en gammal grovtvättstuga som stod oanvänd, varför vi planerade och genomförde ombyggnad till säljbara lägenheter, som ju både gav ett direkt tillskott i kassan, men även de löpande nya månadsavgifterna till föreningen...samt inte minst, nya krafter som kunde bidra till det ofta så betungande och otacksamma styrelsearbetet.