OM OSS


Får vi skryta lite...?

VÅR BAKGRUND & FILOSOFI

Alvikens grundades i Bromma 2005 som ett resultat av att marknaden för inrednings- och ombyggnadsprojekt var svåröverskådlig och fragmenterad, ostrukturerad helt enkelt.


Så med målsättningen att bygga upp det byggföretag som grundaren själv tyckte saknades så växte verksamheten med åren och kunderna upplevde uppenbarligen samma sak, det var svårt att får tag i hantverkare, det var svårt att kommunicera med hantverkare, det var svårt att ställa dem till svars för oförklarliga kostnader och varför projektet dragit ut såpass på tiden.


Dessutom växte den nya digitala världen fram, med bättre möjlighet att jämföra olika tjänster samtidigt som många hantverkare var hopplöst omoderna och svåra att få kontakt med.


Att kunna vara tillgänglig, att kunna lösa problem med digitala hjälpmedel var också en av framgångsfaktorerna och sedan dess har vi hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina boendedrömmar, alltid med fokus på kundnytta och med omsorg om detaljerna.


Som namnet antyder så är vi en One-Stop-Shop inom bygg och hantverk för företag, organisationer och privatpersoner.


Du som kund skall ha En kontakt, En ansvarig, som samordnar 


Vi arbetar över hela Stockholmsområdet, men har vår tyngdpunkt i området Stockholm innerstad/Västerort/Söderort.


Vi genomför och projektleder stora som små entreprenader i villor, lägenheter och lokaler.


Utifrån byggverksamheten växte så smånimgom Svenska Stambyten fram, med inriktning primärt på stambyten i bostadsrättsföreningar, något som sedan vuxit till att innefatta även andra tjänster för bostadsrättsföreningar, såsom mark- och dräneringsarbeten, tak och fasadarbeten samt ombyggnation av lokaler till bostadsrättslägenheter.  


Alvikens är tillsammans med Svenska Stambyten del av Embraze Group AB.

Tillsammans bygger vi er framtid

VÅR VISION

"Vi skall alltid ha kundens bästa för ögonen, alltid satsa på kvalitativa och långsiktigt hållbara lösningar och växa genom egen fortbildning samt samarbeten med spetskompetensbolag. Nyfikenhet och kunnande är våra nyckelord."